Markedsføring af grøn energi

solernergi-solceller

Industrien for grøn energi er en af de hårdeste at befinde sig i, når det kommer til konkurrencen. Dette skyldes, at der gennem de seneste 10 år har været en markant stigning i interessen omkring grøn energi og i det hele tager bæredygtighed. Derfor er der også kommet et væld af virksomheder, der ønsker en bid af kagen. Så hvordan kan I skille jer ud fra mængden? Det kan I gøre vha. online markedsføring – lær hvordan her.

Vis I er eksperter i jeres felt

En af de bedste måder hvorpå I kan skille jer ud fra mængden, er ved at vise at I kan jeres kram. Dette kan I gøre vha. content marketing. Dette er en metode som bliver brugt inden for online marketing. Formålet med content marketing, er at skabe en platform, som tilbyder den besøgende al den information de har brug for – det kan eksempelvis være omkring solenergi eller varmepumper.

Ideen med content marketing er ikke at gøre teksten sælgende, men derimod oplysende. Ved at have et lille univers omkring jeres produkt, viser I indirekte at I ved hvad I snakker om og er eksperter i feltet.

Vær blandt de første i søgeresultaterne

Rigtig mange mennesker er i tvivl om, hvilken type butik de skal gå ned i, hvis de gerne vil investere i et solcelleanlæg eller en varmepumpe. Derfor bliver der ofte søgt online efter denne type produkter. Dette betyder at I opnår en kæmpe fordel, hvis I kommer frem blandt de øverste søgeresultater, på de søgninger som vedrører jeres produkt. Måden hvorpå I kan realisere dette, er ved at lave søgemaskineoptimering (SEO).

Ved at optimere jeres tekster, få flere links og forbedre jeres generelle website struktur (hvilket hører under SEO), kan I forbedre jeres organiske placeringer på Google.

Vi har mange års erfaring i branchen

Hos AW Media driver vi Greenmatch, som er en prissammenlignings-portal hvor du kan finde de bedste priser på grønne energikilder. Gennem SEO har Greenmatch opnået nogle yderst gunstige placeringer – både i Danmark og i Storbritannien. Beskæftiger I jer med grøn energi? Så kan vi også hjælpe jer med at komme til tops i søgemaskinerne. Du kan læse mere om vores SEO Bureau her.