Hjælp til indkøbschefer

Når indkøbschefen skal ud og købe nyt udstyr til virksomheden, så vil det være en god ide, at vælge produkter som er energivenlige. Det kan dog være svært at finde rundt i, hvilke produkter der er mest miljøvenlige og som samtidig også er effektive.

Det kan man nu få hjælp til inde på Ekspertvalg.dk – hvor man kan få en informationer omkring en masse udstyr som er relevante for virksomheder, og desuden også få professionel rådgivning omkring hvilket produkt der passer bedst til virksomhedens behov. Disse rådgivere kan også hjælpe indkøbschefen med, at finde det udstyr der er er mest miljøvenlige.

Hvilket udstyr kan virksomheden have brug for?

Udstyr en virksomhed kan have brug for er f.eks. telefonsystemer, printere, kaffeautomater, vandautomater osv. Man kan på Ekspertvalg.dk få en oversigt over hvad det specifikke udstyr, som jeres virksomhed leder efter, skal have af funktioner i dag og hvad fordele og ulemper kan være. Desuden kan man, hvis man vil, udfylde en kontaktformular, hvorefter jeres virksomhed vil blive kontaktet, af 4 forskellige leverandører. Disse leverandører kan give professionel rådgivning, og hjælpe jer med, at finde vælge præcis det produkt der bedst opfylder virksomhedens behov. Desuden ved disse virksomheder at de er i konkurrence med hinanden, og du kan derfor altid være sikker på, at modtage et godt tilbud.

Printer