Er du træt af dyre varmeregninger?

Spar på varmeregningen og hjælp miljøet samtidig! Går du også og hiver dig i håret hver gang dit varmeforbrug bliver gjort op? Så er du nok ikke den eneste. Det er dog ikke alle der ved, at der er penge at spare på varmen og at man tilmed kan hjælpe miljøet ved at benytte miljøvenlige varmepumper.  spar penge

Totalløsningen er også den dyreste:

De fleste har nok hørt om jordvarme og måske har du selv været vidne til en nabo der har fået lagt en jordslange i haven og en varmepumpe placeret i bryggerset. Flere og flere får øjnene op for jordvarmen, men prisen på et anlæg er stadig høj og en god løsning vil ofte koste omkring 125.000 kr. Pengene får man selvfølgelig igen i form af sparede omkostninger, men det er en faktor der  afholder mange fra at bruge denne løsning. Før man ser sig om efter billigere løsninger, skal man lige holde i mente, at jordvarmen er en af de mest effektive varmepumpeløsninger og at anlægget kan producere nok varme til at opvarme et helt hus og tilmed sikre varmt vand i hanerne.

Uanset hvilken varmepumpeløsning du vælger, skal du altid sørge for at have isoleret dit hus godt inden du installerer pumpen. Uden isolering, vil varmen nemlig sive ud af “tomme” vægge og huller. Men dette gælder alle opvarmingsformer og påvirker således ikke kun de mere miljøvenlige opvarmningstyper.

Spar mange penge på varmen, selv med de billige pumpeløsninger:

Selv med en billig pumpeløsning har du mulighed for at spare mange penge på varmeregningen. Så selv om disse varmepumper ikke altid kan levere al den varme man behøver i en almindelig husstand, så er det stadig et rigtig godt supplement til de mere traditionelle opvarmningsmetoder. Ifølge Dong Energy kan man spare helt op til 50 %  på varmen, hvis man udskifter elvarmen med fx en luft til luft varmepumpe, hvilket blandt andet er muligt i et sommerhus.

Hvilke billige varmepumpeløsninger findes der?

Den billigste varmepumpeløsninger der kan nævnes; er luft til luft varmepumpen. Disse pumper kan fås fra alt mellem 10.000-25.000 kr. og her er fordelen ikke kun prisen, de billige varmepumpeløsninger er også en hel del simplere at få installeret. Man skal dog stadig hyre en professionel vvs-installatør og helst en der er erfaren med at installere netop denne type af varmepumper.

Du kan læse meget mere om hvilken type varmepumpe der er den bedst til netop dit behov på www.varmepumpetilbud.dk